Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Актуално:

latest

Днес в "Майка": Гьонюл решава да каже на Синан за Мелек, Дуру се напива и казва на Зейнеп пред Синан, че Али е влюбен в нея, Шуле си намира работа като певица (03-и април)

Прочетете какво ще се случи днес (03-и април) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 20:00 до 21:00 ч...

Прочетете какво ще се случи днес (03-и април) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 20:00 до 21:00 часа по bTV!

Дуру празнува рождения си ден с най-близките си хора. Тя взима нещата в свои ръце и пита Али дали иска да се ожени за нея. Али ѝ отвръща, че не може и двамата късат.

Хасан не се събужда и Мелек иска помощ от съседка си.

Зейнеп моли Гьонюл да дойде в дома за сираци, за да е до нея, когато осиновят детето.

В същия дом идват съседката, Мелек и Хасан. Съседката е решила да предаде двете деца в дома за сираци, за да не се мъчат повече с родители като Шуле и Дженгиз. Служителката обаче им казва, че е невъзможно, тъй като има редица процедури, които ще отнемат време. Тримата се връщат в квартала.

Шуле си намира работа като певица.

Дуру се напива, а от заведението се обаждат на Зейнеп и Синан да я приберат. Те я слагат да спи в апартамента им, а Дуру под влиянието на алкохола казва на Зейнеп и Синан, че Али е влюбен в Зейнеп.

Старата Зейнеп съветва Гьонюл да каже истината за Мелек на Синан, след като няма смелост да разкрие през дъщеря си Зейнеп.

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на Новините на TBC във Facebook.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!