Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Актуално:

latest

Днес в "Майка": Мелек се скрива от Зейнеп, състоянието на малкия Хасан се влошава, Дуру иска с Али да се оженят (02-и април)

Прочетете какво ще се случи днес (02-и април) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 20:00 до 21:00 ч...

Прочетете какво ще се случи днес (02-и април) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 20:00 до 21:00 часа по bTV!

Мелек решава да не се показва на Зейнеп и се скрива.

На следващия ден Мелек казва на Шуле, че Хасан е вдигнал температура. Тя обаче не хае и ѝ отвръща, че ще се оправи.

Мелек води Хасан в болница. Там моли медицинските сестри да ѝ покажат фейсбук профила на Зейнеп. Разбира, че се е омъжила за Синан.

Гьонюл отива в квартала на Мелек и купува за нея и Хасан цял кашон с храна и дрехи. Оставя ги пред вратата без Мелек да разбере, че са от нея.

Дуру празнува рождения си ден с най-близките си хора. Тя взима нещата в свои ръце и пита Али дали иска да се ожени за нея. Али ѝ отвръща, че не може и двамата късат.

Хасан не се събужда и Мелек иска помощ от съседка си.

Зейнеп моли Гьонюл да дойде в дома за сираци, за да е до нея, когато осиновят детето.

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на Новините на TBC във Facebook.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!