Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Актуално:

latest

Днес в "Майка": Мелек вижда Зейнеп в квартала ѝ, Гьонюл вика Зейнеп при себе си, за да ѝ каже истината за Мелек, Зейнеп и Синан решават да си осиновят дете (01-и април)

Прочетете какво ще се случи днес (01-и април) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 20:00 до 21:00 ч...

Прочетете какво ще се случи днес (01-и април) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 20:00 до 21:00 часа по bTV!

Гьонюл си спомня, че Джахиде е съобщила новината за смъртта на Мелек и отива да говори с нея. Джахиде ѝ признава, че нарочно го е направила, за да спаси дъщеря си. Гьонюл си тръгва и ѝ казва, че не знае дали ще може да запази тази тайна от Зейнеп.

Шуле вдига скандал в заведението, в което работи, и настава бой.

Зейнеп и Синан решават да си осиновят дете. Двамата отиват в дома за сираци и срещат едно момиченце, което прилича на Мелек по маниери.

Гьонюл се допитва до старата Зейнеп и се чуди дали да каже на дъщеря си, че Мелек е жива. Старицата я съветва, че е по-добре да каже истината.

На следващия ден Дженгиз иска Шуле да отиде и да се извини на шефа си, за да продължи да работи.

Дженгиз си търси лотарийния билет, тъй като е спечелил 100 000. Вижда, че е половината е запален и изхвърлен до печката. Мелек му се извинява, но той я заключва в банята и излиза. Мелек опитва да успокои Хасан през вратата, но детето е неспокойно и тръгва към запалената печка. Мелек взима една отвертка и бута ключа, след което спасява брат си.

Дуру иска да работи в редакцията при Али. Той обаче не е особено съгласен и момичето усеща неприязънта му.

Джахиде се чуди какво да направи и решава да даде пари на Шуле и Дженгиз, за да се отдалечат от Истанбул. Гамзе я съветва, че те не знаят за лъжата, която е измислила и ще стане още по-лошо.

Дженгиз разбира, че Шуле ще трябва да доставя и други услги на клиентите и разбива носа на шефа ѝ. Двамата се напиват и се прибират. Дженгиз взима пиян Хасан и го размята. Мелек е на тръни, че ще го изпусне.

Гьонюл вика Зейнеп при себе си, за да ѝ каже истината. Джахиде разбира, че е там и ги прекъсва, след което Зейнеп си тръгва и не успява да научи истината за Мелек.

Мелек се чуди вече с какво да нахрани братчето си. Взима направените от нея играчки и излиза да ги продава на улицата. През това време Зейнеп отива в квартала, за да снима и Мелек я вижда...

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на Новините на TBC във Facebook.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!