Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Най-добрите рибари в света по Outdoor Channel през април

Представяме ви анонси за акцентитe и премиерите през април 2019 по Outdoor Channel. НАЙ-ДОБРИТЕ РИБАРИ През април Outdoor Channel ...

Представяме ви анонси за акцентитe и премиерите през април 2019 по Outdoor Channel.

НАЙ-ДОБРИТЕ РИБАРИ

През април Outdoor Channel ще фокусира вниманието си върху някои от най-добрите професионални рибари в света със специален подбор от програми!

Всяка делнична вечер от 20:30 до 22:00 часа!

Подборът от програми включва:

ULTIMATE MATCH FISHING
 

Един до друг. Рамо до рамо. Изберете най-добрия! "Ultimate Match Fishing" изправя един срещу друг двама професионални рибари в една лодка и ги предизвиква да се борят за победа в някои от най-добрите райони за риболов на бас в Америка.

PRO TEAM JOURNAL
 

“Pro Team Journal” е динамично шоу, посветено на риболовната индустрия, което ни запознава с елитен екип от професионалисти в тази област. Представени са прочути въдичари, сред които Кевин ВанДам, Дени Брауер, Марк Дейвис, Щоу Григсби, Марк Роуз, Грег Хакни и Джордан Лий. Всеки от епизодите представя голям брой професионалисти в различни области, обединени в една обща тема.

MAJOR LEAGUE FISHING
 

Представяща някои от най-добрите професионални въдичари в света, тази поредица представлява телевизионен турнир за риболов, който няма друг аналог. Табла на победителите в реално време, неочаквани локации, без тренировъчни дни и никакви ограничения – това са само някои от средствата, с които “Major League Fishing” представя въдичарството по начин, невиждан досега от зрителите!

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!