Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Джейсън Стейтъм на прицел в „Механикът: Възкресение” по NOVA

Гледайте хитовия екшън-трилър тази вечер от 20.00 ч. Джейсън Стейтъм отново се замесва в опасни игри в продължението на култовият трилър „...

Гледайте хитовия екшън-трилър тази вечер от 20.00 ч.

Джейсън Стейтъм отново се замесва в опасни игри в продължението на култовият трилър „Механикът: Възкресение” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Във втория филм ще изгреят и звездните холивудски актьори Джесика Алба и Томи Лий Джоунс, известни с ролите си в хитови продукции като „Град на греха", „Фантастичната четворка", „Мъже в черно" и „Беглецът".

Във филма Артър Бишоп (Стейтъм) отново се превъплъщава в бивш елитен убиец, чийто поръчки са известни с това, че приличат на обикновени инциденти. Той разбира, че животът на младата жена, в която е влюбен (Джесика Алба в ролята на Джина), е изложена на риск. В този момент той отново решава да се включи в играта, за да извърши три невъзможни убийства.

Не пропускайте развръзката в екшън-трилъра „Механикът: Възкресение” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!