Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Чутовният сблъсък на корта „Борг срещу Макенроу“ с премиера днес по NOVA

Не пропускайте премиерната биографична драма от 22.40 ч. по NOVA Една истинска легенда от историята на тениса оживява в премиерната за бъл...

Не пропускайте премиерната биографична драма от 22.40 ч. по NOVA

Една истинска легенда от историята на тениса оживява в премиерната за българския ефир спортна драма „Борг срещу Макенроу“ тази вечер в 22.40 ч. по NOVA. Датският режисьор Йенуш Мец Педерсен използва опитът си от сериала „Истински детектив”, за да изгради образът на двама от най-великите тенисисти в тази лента, а главните роли са поверени на Сверир Гуднасон, който участва във филма „Момичето в паяжината“ и Шая Лебьоф, познат с превъплъщението си в главния герой в култовата кино поредица „Трансформърс”. Звездният актьорски състав се допълва от Стелън Скарсгард, Тува Новотни и Джейн Пери.

Историята на филма представя голямото съперничество в света на тениса през 80-те години на 20 век. От едната страна на корта е шведът Бьорн Борг, който е обожаван, богат, сгоден и четирикратен победител на турнира „Уимбълдън”. Срещу него ще се изправи темпераментния магьосник на корта Джон Макенроу, който е новопоявилото се лице в тениса и представлява сериозна заплаха за шампиона. Двамата спортисти сблъскват необхватните си таланти, изправяйки се един срещу друг на финала на турнира „Уимбълдън“, в който победител може да бъде само един от тях.

Не пропускайте премиерната биографична драма „Борг срещу Макенроу“ тази събота от 22.40 ч. по NOVA.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!