Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Хитова премиера тази вечер по NOVA: „Бърлога на крадци"

Не пропускайте завладяващия екшън-трилъра от 21.50 ч. Звездните актьори Джерард Бътлър, Пабло Шрайбър и О' Шей Джаксън младши заедно с...

Не пропускайте завладяващия екшън-трилъра от 21.50 ч.

Звездните актьори Джерард Бътлър, Пабло Шрайбър и О' Шей Джаксън младши заедно с рапърът Фифти Сент ще се окажат от двете страни на закона в премиерния за българския ефир взривоопасен екшън-трилър „Бърлога на крадци" тази вечер от 21.50 ч. по NOVA. Режисьор е Крисчън Гъдегаст, който е майстор в разказването на истории с неочакван край. Филмът е заснет с огромно внимание към реализма и ще се хареса на всеки, който се интересува от оръжия. Драматизмът се засилва от страхотната актьорска игра и близките планове спомагат за това. Трилърът излиза на голям екран през 2018 година благодарение на „Лента”, като бележи огромен успех сред почитателите на екшъна.

Действието ни пренася в Лос Анджелис, където банка се обира на всеки 48 минути. Градът гъмжи от обирджии, които безцеремонно атакуват клонове дори денем. Пабло Шрайбер и Къртис „50 Cent” Джаксън сформират банда, с която да опитат невъзможното - пробив в най-защитената сграда, тази на Федералния резерв. Досега никой не е опитвал подобен ход и банката се смята за неприкосновена. Но 30 милиона долара се унищожават там ежедневно, ако някой не успее да ги открадне преди това.

Полицията има дълга история във войната с обирджиите. Когато инкасо камион бива откраднат, без да са изчезнали пари, а охранителите убити в престрелка, ударна група от отдел „Тежки престъпления” се заема със залавянето на бандата. Джерард Бътлър е Големият Ник, водач на отряда, чиито методи са много ефективни, но крайно незаконни. Бруталните полицаи усещат, че е планирано нещо голямо, но дори нямат представа къде и кога…

Не пропускайте развръзката в премиерния за българския ефир взривоопасен екшън-трилър „Бърлога на крадци" тази вечер от 21.50 ч. по NOVA.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!