Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Първа сватба и силни емоции в „Женени от пръв поглед“ по NOVA

Предстватбена треска завладява участниците в новите епизоди на „Женени от пръв поглед“. За една от двойките ще се случи най-голямото вълне...

Предстватбена треска завладява участниците в новите епизоди на „Женени от пръв поглед“. За една от двойките ще се случи най-голямото вълнение – за първи път ще се погледнат в очите в деня на тяхната сватба. Какви са реакциите им и ще кажат ли заветното „Да“, не пропускайте да разберете в новите епизоди на революционното документално предаване във вторник и сряда от 22:00 ч.
След като казва „да“ на роклята и костюма, за първата двойка предстои да се впусне в приключението на живота си. 23-годишната изпълнителка Ивана няма търпение да види мъжа, в когото експертите са видели сбъднатата й мечта за здраво и сплотено семейство. 31-годишният финансов консултант Мерал се доверява на собствения си вкус в избора на облекло за дългоочаквания сватбен ден, но притеснението преди да види бъдещата си съпруга е огромно. Двамата младежи се отправят към ритуалната зала заедно с най-близките си хора, но какво ще се случи, когато погледите им се срещнат за първи път?
Мерал има горчив опит от предишна своя връзка, приключила заради различни религии. Дали вероизповеданието на неговата бъдеща съпруга ще изиграе важна роля? Ще кажат ли „Да“ Ивана и Мерал, разберете тази седмица в „Женени от пръв поглед“.
След като предизвикват силни емоции у своите близки и роднини, съобщавайки им голямата новина, останалите дами и техните бъдещи съпрузи също се впускат в избора на булчинска рокля и костюм за специалния ден. Тиара или воал ще завършат перфектната визия на булките и какво е чувството да видиш собствената си майка в сватбена рокля за пръв път, гледайте в третия епизод на невероятното телевизионно риалити. Вълнението не подминава и младоженците в „Женени от пръв поглед“. Изборът на костюм затруднява мъжете и някои от тях са принудени да използват жокер „помощ от приятел“.
Не пропускайте да проследите съдбоносните емоции сред участниците в най-вълнуващия момент от живота им във втория сезон на  "Женени от пръв поглед" - всеки вторник и сряда от 22.00 ч. само по NOVA.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!