Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Мел Гибсън в битка за американската независимост по NOVA

Гледайте историческия екшън "Патриотът” тази вечер от 22.30 ч. Мел Гибсън ще предаде урок по геройство на Хийт Леджър в историческия ...

Гледайте историческия екшън "Патриотът” тази вечер от 22.30 ч.

Мел Гибсън ще предаде урок по геройство на Хийт Леджър в историческия екшън "Патриотът" тази вечер от 22.30 ч. по NOVA. Лентата, дело на режисьора Роланд Емерих, е номинирана за три награди "Оскар” и е един от най-дискутираните филми в началото на това хилядолетие. Историята разбуни духовете във Великобритания и САЩ и предизвика много спорове за историческата ѝ достоверност.

Мел Гибсън е в ролята на Бенджамин Мартин - герой по неволя, който бива въвлечен в Американската революция, когато войната стига до прага на неговия дом и заплашва семейството му. След като се е доказал на бойното поле във френската и индианската война, Бенджамин Мартин не иска да има нищо общо с битките, предпочитайки обикновения живот на земеделски стопанин. Но когато синът му - Габриел, е привлечен в армията да защитава от англичаните тяхната нова държава - САЩ, Бенджамин неохотно се връща към стария си начин на живот, за да защити семейството си от британската агресия.

Как ще завърши битката на Мартин с британците, гледайте в историческия екшън "Патриотът" тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!