Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Статуетка "Полет" за репортера Живко Константинов и Новините на NOVA

Асоциацията на българските авиокомпании /АБА/ отличи работата на репортера Живко Константинов и Новините на NOVA за задълбоченото отразява...

Асоциацията на българските авиокомпании /АБА/ отличи работата на репортера Живко Константинов и Новините на NOVA за задълбоченото отразяване и обективните репортажи, свързани с темата за българската гражданска авиация. Голямата награда – статуетка „Полет“ – бе връчена от министъра на транспорта, информационните технологии и съобщения Росен Желязков и председателя на АБА Светослав Станулов.

„Благодаря на NOVA за възможността от 10 години да следя отблизо сферата на българската и световна авиация. Всеки зрител се вълнува от самолети, пътуване и безопасност. Радвам се, че предпочитат Новините на NOVA, когато търсят бърза и точна информация“, заяви Живко Константинов.

По време на церемонията бяха наградени „Ръководство на въздушното движение“ по повод 50-годишнината от неговото създаване и първият български космонавт Георги Иванов, който тази година отбелязва 40 години от първия си полет в Космоса.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!