Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Джейсън Стейтъм изпълнява мокри поръчки в „Механикът” по NOVA

Гледайте екшън-трилъра „Механикът” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA Джейсън Стейтъм ще бъде най-безмилостният наемен убиец в взривоопасния е...

Гледайте екшън-трилъра „Механикът” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Джейсън Стейтъм ще бъде най-безмилостният наемен убиец в взривоопасния екшън-трилър „Механикът" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Лентата е дело на синовете на продуцентите на оригиналния едноименен кино хит от 70те години на 20 век Робърт Чартоф и Ъруин Уинклър – Уилям Чартоф и Дейвид Уинклър.

Най-голямото предизвикателство за тях се оказва не осъвременяването на сценария, а намирането на достоен заместник на Чарлз Бронсън, който изпълнява главната роля в оригинала. След дълъг кастинг те се спират на Джейсън Стейтъм и не грешат.

Във филма „Механикът" Джейсън Стейтъм влиза в ролята на Артър Бишъп, който е високо платен наемен убиец. Когато разбира, че неговият ментор и най-добър приятел Хари (Доналд Съдърланд) е убит, той е твърдо решен да намери виновника. В разрез с принципите си Артър взима със себе си сина на Хари (Бен Фостър). Сега двамата ще трябва не само да се изправят срещу най-големия си враг, но и да се справят с вътрешните си демони.

Не пропускайте развръзката в екшън-трилърa „Механикът" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!