Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Мила Кунис и Кристън Бел са „Палави мамчета” по NOVA

Гледайте хитовата комедия тази вечер от 21.50 ч. Известните актриси Мила Кунис и Кристън Бел ще покажат с какво наистина се сблъскват жени...

Гледайте хитовата комедия тази вечер от 21.50 ч.

Известните актриси Мила Кунис и Кристън Бел ще покажат с какво наистина се сблъскват жените по време на майчинството в хитовата комедия „Палави мамчета” тази вечер от 21.50 ч. по NOVA. Лентата е дело на сценаристите на „Последния ергенски запой”, които са си поставили за цел да създадат свеж филм с нетрадиционен поглед към живота на майките. Звездният актьорски състав на комедията се допълва от Кристина Апългейт и Катрин Хан.

Eйми (Мила Кунис) е жена с видимо перфектен живот - добър брак, умни деца, красив дом, отличен външен вид и успешна кариера, но достига до момент, в който се чувства претоварена и на ръба на силите си – физически и емоционални. Тя се събира с още две майки (Кристън Бел и Катрин Хан), които са под стрес, и трите тръгват „на поход" срещу традиционните отговорности - за повече свобода и развлечения. Това обаче ги сблъсква с родителско-учителската асоциация, водена от Гуендолин (Кристина Апългейт) и нейните „перфектни" мами.

Не пропускайте развръзката в комедия „Палави мамчета" тази вечер от 21.50 ч. по NOVA.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!