Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Спасителният екип на Робокар Поли, приключенията на Дот и на малкото чудовище Меси по JimJam през април

Представяме ви анонси за акцентитe и премиерите през април 2019 по детския телевизионен канал JimJam. Премиера Робокар Поли   Сезо...

Представяме ви анонси за акцентитe и премиерите през април 2019 по детския телевизионен канал JimJam.

Премиера
Робокар Поли 
Сезон 1
От 17-ти април, всеки ден в 10.46, 10.57, 19.15 и 19.25 ч.


В едно малко градче често има инциденти – кола, която се плъзга от скала в дъжда, автомобилна катастрофа или пък дете, заключено в горяща къща. Но в градчето действа способен и всеотдаен спасителен екип.  Във всеки епизод спасителният екип на града спасява героите от неприятности, като накрая им дава и ценни съвети.
Премиерният сериал „Робокар Поли“ показва на децата важни уроци за живота, докато ги учи, че полицията, пожарната команда и спасителните екипи са добри хора и помагат на другите. Автомобилите се трансформират по време на шоуто, за да бъдат полезни и да помагат на всички, които имат нужда от това...

Нови епизоди
Приключенията на Чък и приятели
Сезон 2
От 17-ти април, всеки ден в 10.24, 10.351 18.50 и 19.01 ч.


Чък се завръща за нови приключения във втория сезон на сериала „Приключенията на Чък и приятели“. Децата познават Чък, който е умен, настроен за приключения, креативен, забавен мечтател. Сега той поема смело по света, готов за нови подвизи! Чък и неговите приятели продължават да развихрят въображението си и се опитват да надскочат всичко, което са правили някога, като се впускат в големи приключения, които винаги завършват с един важен научен урок! Със сериала „Приключенията на Чък и приятели“ децата научават колко са важни решителните действия, колко е вълнуваща тръпката от откритието и колко са ценни забавленията с приятели.

Специални JimJam маратони всеки уикенд!

Маратони на сериала „Дот“ 
Всеки уикенд през април от 10.00 ч.!


Децата могат да прекарат весели уикенди с маратонните излъчвания на първи сезон на „Дот“ - анимационния сериал за деца до предучилищна възраст, който представя приключенията на Дот! Тя е 8-годишно любознателно и темпераментно момиченце с технически познания, което безстрашно се впуска в приключения и още по-смело решава проблеми – своите собствени, на своя приятел или на кученцето си… Дот решава проблемите по същия начин, по който всяко 8-годишно дете би ги решило… чрез допускане на грешки и много смях по време на приключенията.

Учи и играй! Тематични образователни блокове 

Всеки ден от 9.00 до 10.00 ч. и от 17.00 до 18.00 ч.

Меси отива в Окидо


„Меси отива в Окидо“ е комедийно приключение, научно-образователен сериал, следващ едно любопитно, търсещо приключения и непокорно малко чудовище, наречено Меси, докато то намира отговорите за всичко, което едно малко дете иска да знае ...

Дудлибу


Дудлибу е малък художник с голямо сърце, който е винаги готов да се забавлява и преди всичко, да започне едно Ридлибу! Само с няколко щрихи на молива си, Дудлибу винаги успява да сътвори смешна рисунка, която оживява след оцветяването си! Малкият маркер Скечи е най-добрият приятел на Дудлибу. Пълен с живот и малко нетърпелив, той е винаги готов да се присъедини към Дудлибу за едно Ридлибу, което му дава възможност да използва живото си въображение. Когато тези най-близки приятели играят на любимата си игра Ридлибу, малчуганите разбират, че рисуването наистина е детска игра!

Каква е голямата идея?


Създаден на базата на отличените с награди книги за деца от Оскар Бренифайър и Джак Деспре, всеки от интерактивните петминутни епизоди на „Каква е голямата идея?“ разглежда големи въпроси, на които никога не можем да намерим отговор, но въпреки това е добре да ги задаваме и изследваме. Сериалът обхваща голямо разнообразие от обстойно разглеждани теми, които ще вдъхновят децата да изследват чувствата, взаимоотношенията, света, който ги заобикаля, израстването, ученето, работата, доброто и злото и мисленето, поддържайки една оптимистична и симпатична нагласа.
Като всички деца, Хуго е любопитен, пълен с учудване и любознателност, търсещ смисъла, логиката и дълбокото значение. Той се пита защо понякога сме тъжни, какво означава ученето и дали на сутринта светът ще бъде същият, като предишната вечер.  Докато изследва своята живописна и развиваща се 3D вселена, неговите приятели му помагат по забавен начин да разбере кой, какво, кога, защо и как чрез абстрактни понятия и нагледни средства.

Аниманималс


„Аниманималс“ е многократно награждаван сериал без диалог, всеки епизод на който представя  различно животно и абсурдните приключения, които могат да се случат само на него. Ивиците на зебрата се объркват. Октоподът иска да изпече кекс, но едно от пипалата му има други планове. А крокодилът се опитва да изяде една солета, но не може да я постави в устата си. И докато търси решение, всяко животно получава по един малък урок за живота.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!