Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Тийн идолът Иван Тишев и Instagram звездата Доби Тафкова се обединяват от обща цел в уеб комедията „Убий професора“

Тереза, Албена, Филип и Къци изготвят план за отмъщение на професор Кочев, но каква е причината да се стигне до там и как може да се роди ...

Тереза, Албена, Филип и Къци изготвят план за отмъщение на професор Кочев, но каква е причината да се стигне до там и как може да се роди приятелство заради отмъщение, вижте в премиерния епизод на новия комедиен уеб сериал „Убий професора“, първо във Vbox7.
Професор Кочев е най-големият кошмар на студентите преди и по време на изпитната сесия, а Филип, Къци, Албена и собствената му дъщеря – Тереза са най-потърпевшите от неговите действия.
Четиримата младежи случайно се срещат в празната сграда на университета. Всеки от тях споделя начина, по който професорът е успял да му прецака живота. Независимо от техните различния, те се обединяват срещу общия си враг – Кочев, като това полага основите на едно здраво приятелство.
Без да губят и минутка в колебание, Филип, Къци, Албена и Тереза започват да кроят своя план за отмъщение на професора.
Коя е първата стъпка от техния план и през какви препятствия преминават героите, ще разберете в първия епизод на уеб комедията „Убий професора“, първо във Vbox7.
Гледайте „Убий професора“ всяка сряда от 16.00 ч. във Vbox7.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!