Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Доказателства за древно извънземно присъствие на Земята, ожесточени тръжни битки и средновековни бойни изкуства по History през април

Представяме ви анонси за акцентитe и премиерите през април 2019 по History SD & HD. Нова ексклузивна поредица Извънземни от древнос...

Представяме ви анонси за акцентитe и премиерите през април 2019 по History SD & HD.

Нова ексклузивна поредица
Извънземни от древността: Най-голямото доказателство
От 24-ти април, всяка сряда в 22.00 ч.


Известният уфолог, историк и журналист Джорджо Цукалос хвърля светлина върху някои от най-впечатляващите доказателства, открити по света, в подкрепа на теорията, че в далечното минало Земята е била посещавана от извънземни. Древни конструкции, дърворезби, рисунки и текстове, пръснати по цял свят, сочат, че древните хора са имали контакт със същества, дошли от небето. Възможно ли е това да е вярно? Поддръжниците на теорията за древната космонавтика казват „да“. „Извънземни от древността: Най-голямото доказателство“ изследва някои от най-интригуващите археологически, научни и исторически открития, за които мнозина смятат, че са улики за извънземното ни минало.

Нова ексклузивна поредица
Надпревара за находки
От 5-ти април, всеки петък в 22.00 и 22.30 ч.


 „Надпревара за находки“ се завръща с нов сезон от ожесточени тръжни битки и страхотни открития! Този сезон имаме удоволствието да се срещнем с Емили Уиърс, 27-годишна участничка в търгове от Солон, Айова. Емили има десетгодишен опит от участие в търгове и се опитва да разшири бизнеса си, като създава клонове чак до западното крайбрежие. Тя, Дан и Лора Дотсън се включват във втората част на сезона в типичния свръхенергичен стил, с който зрителите са свикнали от самото начало на поредицата. От страната на купувачите са редовните участници - Дейв Хестър, който обърква нещата от самото начало, Даръл Шийтс, която се перчи колко е отслабнала и води със себе си нетърпелив ученик, Бренди Пасанте и Джаръд Шулц, които са продали магазина си и са принудени да участват в бизнеса от друг ъгъл. Рене Нежода е готов да се впусне в действие, докато заковава един огромен винтидж шкаф за видеоигри, доказвайки, че продължава да бъде основен участник. Айви Калун не спира да работи усилено, като купува шкаф след шкаф, реализирайки сериозни икономии в своя полза. Мери Педиън е борбена както винаги, изправяща се самостоятелно срещу конкуренцията. Представянето на участниците този сезон завършва със стария любимец на феновете Кени Кросли, който се появи за първи път заедно с Бари Вайс в сезон 2. Този път Кени внася шумната си индивидуалност в качеството си на самостоятелен участник в търга, като заварва останалите неподготвени и прави истинско шоу за зрителите. Казано накратко - Кени е магьосник!

Нова ексклузивна поредица
Рицарска битка
Нови епизоди - всяка сряда в 23.00 ч.


Истинска броня, истинско оръжие, истински боеве и истински хора. HISTORY навлиза в света на средновековните бойни изкуства, познат още като Рицарски боен клуб, в новия ексклузивен сериал „Рицарска битка“. Представен от екип от експерти, сред които суперзвездата на Световната федерация по кеч и подкастър Крисчън Кейдж (с истинско име Джей Резо), всеки епизод показва шестима състезатели, които се бият с брадви, саби, копия и щитове, носейки над 36-килограмова броня, докато само един от тях остане на крака. Всеки епизод предизвиква шестимата съперници да изковат собствени, характерни за епохата броня и въоръжение, годни за употреба в Лигата на боевете в броня. След това те трябва да надянат металното въоръжение и да се сражават в серия от бойни предизвикателства един срещу друг, за да се види кой притежава необходимия кураж, умения и находчивост, за да излезе победител от последната Рицарска битка. При награда от 10 000 долара и жадувана титла, само един ще остане прав в края на битката и само един ще бъде победител. Новите  епизоди този месец включват: „Рицари на Кръглата маса“, „100-годишната война“ и „Турнирен шампионат“.

Нова ексклузивна поредица
Речни ловци
Нови епизоди - всеки понеделник в 00.00 ч.


„Речни ловци“ събира американската сензация от YouTube Бо Кимет – човек с над 30-годишен опит в търсенето на предмети в реки, с презентатора и запален плувец Рик Едуардс, в мисията да претърсват водните пътища на Обединеното кралство за археологически находки. В „Речни ловци“ Рик и експертът по претърсване на реки Бо посещават някои от най-забележителните исторически места из цяла Великобритания, покриващи знакови събития и битки като римския Брайтън, Войните на розите, Реформацията и Английската гражданска война. С помощта ма модерни технологии, архивни карти и описания на съвременници на епохата, Бо и Рик извършват първите подводни археологически разкопки на тези места, често в опасни и бързотечащи води. Претърсването на тези неизследвани реки и водни пътища разкрива съкровища от миналото, които показват как са живели нашите прадеди. Двамата се срещат с местни археолози и историци, за да разбулят историите и хората, стоящи зад находките.
Новите епизоди този месец са: “Викинги“, „Адрианов вал“, „Замъкът Барнард“, „Дуръм“ и “Солсбъри“.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!