Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Актуално:

latest

Лариса напусна завинаги Hell’s Kitchen България

54 годишната Лариса Тодорова от Монтана напусна завинаги Hell’s Kitchen България в края на решаващия епизод на шоуто в четвъртък. Тя беше ...

54 годишната Лариса Тодорова от Монтана напусна завинаги Hell’s Kitchen България в края на решаващия епизод на шоуто в четвъртък. Тя беше най-възрастният участник в кулинарното шоу и загуби битката за оставане в Кухнята на Ада срещу Веселин.

Лариса показа майсторска техника и завидни готварски умения в кулинарния дуел с Веселин и въпреки, че той се опита да предизвика уменията й да готви патица и грозде, тя се справи блестящо. Видяхме трикове с чушки, майсторски техники и вкусно ястие, което възхити шеф Виктор Ангелов и го накара да възкликне „Това е детството ми в една чиния!“.

Въпреки първоначално постигнатия успех на Лариса срещу Веселин, в открития кулинарен дуел тя не успя да се справи с ръководството на червените в кухнята по време на решаващата вечерна резервация и изпусна диригентската палка. Татяна пое командването и успя да спаси отбора от провал. Липсата на организация в червената кухня и последвалите гафове бяха и основната причина шеф Ангелов да вземе твърдото решение именно Лариса да си отиде от Hell’s Kitchen.

„Аз очаквах да видя шеф Лари, за която се носят легенди, но ти изпусна своя шанс да изпъкнеш. Аз изпитвам уважение към теб, не само заради опита ти. Знаеш че имаме еднакви корени, но твоите са здраво хванати за земята, а на мен ми трябват хора, които искат да летят. Сърцето ти е в българската кухня, но ние сме тук, за да завладяваме света“. С тези думи с тези думи шеф Ангелов се раздели окончателно с Лариса и тя напусна Hell’s Kitchen България.

Ще гледаме нови кулинарни сблъсъци и готварски умения и през следващата седмица в Кухнята на Ада. Участниците ще показват най-доброто, на което са способни, за да спечелят одобрението на шеф Ангелов, а личностните схватки между професионалистите ще продължат.

Вече имаме 7 участника по-малко в шоуто. Кой ще бъде следващият номиниран след новите изпитания, на които шеф Ангелов ще постави професионалистите в Hell’s Kitchen, предстои да разберем, следващия вторник от 21:00 часа по NOVA.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!