Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Брилятни ястия, но и провали в новия епизод на Hell’s Kitchen България

Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA зрителите ще усетят какво е истинско напрежение в кухнята, защото възможността ...

Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA зрителите ще усетят какво е истинско напрежение в кухнята, защото възможността за соло изява пред шеф Виктор Ангелов най-накрая ще позволи на професионалистите да блеснат с готварските си умения като индивидуалисти. Дали ще има участник в шоуто, който ще успее да заслужи така мечтаното одобрение от шеф Виктор Ангелов или ще си навлече неговото искрено разочарование, предстои да разберем довечера. Но и този епизод на  Hell’s Kitchen ще бъде белязан с разправии, които ще прераснат в директни обиди и обвинения, ще има болезнена поука от липсата на комуникация между готвачите в кухнята, а една станция изненадващо ще заработи „като един“. На финала ще узнаем кой ще си навлече адския гняв на шеф Ангелов и ще се изправи срещу Лариса в дуел за оставане в Кухнята на Ада.
С дневното кулинарно предизвикателство шеф Ангелов ще предизвика индивидуалните умения на готвачите в соло акция, но дали всъщност това няма да се окаже урок по работа в екип? Един отбор ще се разтърси от грамовни пререкания, а друг ще блесне с истински кулинарни хитове. Ще открием нови неподозирани таланти, но ще има и провали с гръм и трясък. Победителите ще скачат от радост, а загубилите ще се върнат години назад и доста ще се озорят.
Вечерната резервация ще нажежи обстановката в Hell’s Kitchen до степен на кипене. Обвинения в егоизъм и липса на солидарност към отбора ще усложнят и без това напрегнатата обстановка в битката за справяне с новото пролетно меню на шеф Ангелов. Дали жени и мъже ще успеят да покажат готварските си умения и да нахранят гостите на ресторанта с перфектните според изискванията на шеф Ангелов ястия? Ще има триъгълник, но не любовен, подли номера, драми с приготвяне на една гарнитура и един готвач, който ще върне всички в училището за готвачи. Кой ще се изправи срещу Лариса и ще се бори за оставане в шоуто ще разберете, ако гледате Hell’s Kitchen от 21:00 часа по NOVA.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!