Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Ново пролетно меню в Hell’s Kitchen България

Тази вечер от 21:00 часа зрителите на NOVA ще разберат пред какво ново предизвикателство ще изправи шеф Виктор Ангелов претендентите за ти...

Тази вечер от 21:00 часа зрителите на NOVA ще разберат пред какво ново предизвикателство ще изправи шеф Виктор Ангелов претендентите за титлата „най-добър готвач“ във втория сезон на Hell’s Kitchen. Дали професионалистите ще успеят да се справят с новото пролетно меню на ресторанта или шеф Ангелов ще ги „довърши“ с куп клопки и още трудни готварски техники? Ще има изненадващи рокади, люти конфликти в кухнята и още един номиниран. А дали гостите на ресторанта ще останат гладни или все пак ще успеят да опитат новите ястия на шеф Ангелов, предстои да разберем довечера от 21:00 часа в новия епизод на Hell’s Kitchen България.
Дневното предизвикателство ще бъде сериозен урок по наблюдателност и концентрация, и професионалните готвачи болезнено ще разберат, че кулинарното изкуство изисква свръх съсредоточеност. Червените и сините ще се втурнат в сериозна напредпревара по бдителност и добра памет, но на чия страна ще се окаже късметът? Едно петно ще скара един от отборите, но ще предизвика искреното възхищение на шеф Ангелов. Ще видим както истински спектакъл в чиния, така и неподходящ подбор на продукти, а един отбор ще покаже, че за да си добър готвач трябва да имаш не ум в главата си, а компютър. Победителите ще сбъднат едва своя мечта и ще разберат какво се крие зад кулисите на „Като две капки вода“, а победените неподозирано ще бъдат пратени в деветия кръг на ада.
По време на вечерната резервация в Hell’s Kitchen шеф Виктор Ангелов ще вдигне още по-високо летвата и ще предизвика сериозно професионалните готвачи с новото си меню. Дали участниците ще успеят да се справят с трудните готварски техники или ще опънат нервите на шеф Ангелов до скъсване, ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA. Един ще се огъне, а друг ще намира кусури и всички ще са му виновни. Сини и червени ще стараят да оправдаят доверието на шеф Ангелов, но дали това ще нахрани гостите на ресторанта. Още повече, че за първи път в кухнята на Ада влизат и младоженци - Ивана и Мерал, участници във втория сезон на предаването „Женени от пръв поглед“. Ще видим неочаквана рокада, едно доверие няма да бъде оправдано, а доста чиини ще поемат път нагоре вместо към масите в ресторанта. А кой ще бъде следващият номиниран на финала ще разберем тази вечер в Hell’s Kitchen от 21:00 часа по NOVA.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!