Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Още един напуска завинаги Hell’s Kitchen България

Тази вечер от 21:00 часа зрителите на NOVA ще станат свидетели на неочаквани обрати, задълбочаващи се личностни конфликти и драматични сът...

Тази вечер от 21:00 часа зрителите на NOVA ще станат свидетели на неочаквани обрати, задълбочаващи се личностни конфликти и драматични сътресения в Hell’s Kitchen България. Едновременно с това за първи път от старта на сезона участниците ще демонстрират умения по висша кулинария и ще получат признанието на шеф Виктор Ангелов. Въпреки това високо его, липсата на комуникация в кухнята, слаби звена в двата отбора отново ще нажежат обстановката по време на вечерната резервация и ще станат причината още един от професионалистите да напусне шоуто завинаги.
Дневното кулинарно предизвикателство на шеф Ангелов ще изпита въображението и уменията на готвачите да измайсторат ястието, което „да му вземе акъла“. Ще има отбор, който ще покаже топ чиния и висша кулинария, но дали всъщност състезанието по иноватовност няма да се окаже надпревара с далеч по-сериозни предизвикателства за отборите от готвенето, ще разберем довечера от 21:00 часа. Едно е сигурно – спечелилите ще се гмурнат щастливо в нова изненада, а победените ще се потят сериозно в кухнята.
Този път вечерната резервация в Hell’s Kitchen ще бъде истинско изпитание и за двата отбора. Напрежението и старанието да впечатлят шеф Виктор Ангелов ще доведат до гаф след гаф у професионалистите - високото самочувствие ще се редува с ниското, откритите обвинения ще доведат до изненадващи решения, а поредните грешки ще повлекат след себе си едно драматично уволнение. Шеф Ангелов ще постави труден ултиматум на жените и една желязна ръка ще започне неочаквана реорганизация в червения отбор. Коя ще бъде тя и дали това ще помогне на отбора да излезе от кризата, ще видим довечера. При сините ще сме свидетели на драматични обрати и опити да се открие виновник за неуспехите на отбора. Ще доведе ли това до допълнителен раздор в редиците и ще има ли изправен в ъгъла, ще научим тази вечер от от 21:00 часа по NOVA.
Кой отбор няма да успее да се справи с вечерната резервация и ще провокира сериозно недоволство у гостите на ресторанта? Ще има ли нови номинации и кои ще бъдат тези, които ще си навлекат адския гняв на шеф Ангелов ще разберем довечера. Със сигурност един ще напусне завинаги Hell’s Kitchen. Кой ще бъде той ще ясно тази вечер в Hell’s Kitchen от 21:00 часа по NOVA.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!