Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Шеф Виктор Ангелов: Победителят в Hell’s Kitchen трябва да е индивидуалист, но и силен отборен играч

В днешното издание на „Събуди се“ по NOVA шеф Виктор Ангелов сподели, че победителят във втория сезон на Hell’s Kitchen България трябва да...

В днешното издание на „Събуди се“ по NOVA шеф Виктор Ангелов сподели, че победителят във втория сезон на Hell’s Kitchen България трябва да е индивидуалист, но и силен отборен играч. Въпреки, че накрая наградата ще бъде само за един, битките за признанието „най-добър професионален готвач“ са отборни и ако другите не те харесват си отиваш, уточни още той.
Ситуациите, в които са поставените участниците в Hell’s Kitchen са напълно реални ситуации в една професионална кухня и оцеляването изисква много умения и дисциплина. Той е категоричен, че до този момент в шоуто не може да се каже кой по-добър – мъжкият или женският отбор. „В различните предизвикателства изпъкват различни умения, които се оказва, че не са еднакви за мъжете и жените. Ако жените са по устойчиви в определени неща, мъжете пък са в други. Има едно постоянно догонване от едните или от другите, подават си топката, гонят я и резултата е, че на една от вечерните резервации жените се справят по-добре, на следващите две вечери - мъжете. После обратното. Много зависи в каква кондиция е човек и каква е вътрешната му мотивация, както и отборния дух“, каза още шеф Ангелов.
Едно е сигурно, че за да успееш в Hell’s Kitchen и да устоиш на предизвикателствата трябва да си участник с много силен характер, добър готвач със собствен стил, да заложиш на дисциплината и да отговаряш на високите стандарти за работа на шеф Ангелов.
Двама от състезателите, Петя Красимирова и Даниел Дупинов, вече се разделиха завинаги с шоуто. Кой още ще напусне Hell’s Kitchen предстои да разберем. Гледайте шоуто всеки вторник, сряда и четвъртък от 21.00 ч. само по NOVA.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!