Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Актуално:

latest

Godsmack с незабравим концерт в София

„Това е най-якото ни шоу от цялото турне“ заяви Съли Ерна от сцената Bulgarian Live Music имаха поредния си успешен концерт в България, ...

„Това е най-якото ни шоу от цялото турне“ заяви Съли Ерна от сцената

Bulgarian Live Music имаха поредния си успешен концерт в България, затвърждавайки успешната си работа по големи събития. Фирмата стои зад фестивалите Kavarna Rock между 2012 – 2015 години и Midalidare Rock in the wine valley. Освен това е организирала концерти на Europe, Accept, Helloween и други. Извън музиката, фирмата се занимаваше с цялостната организация на Световното първенство по художествена гимнастика през миналата година, а тази година и със Световната купа в същия спорт.

„За последните години успяхме да изградим солиден екип от специалисти във всички сфери касаещи едно събитие. Работихме стъпка по стъпка, защото само така вярвам, че е правилно. В момента екипът с който разполагаме е изключително добре координиран и мога смело да заявя, че няма събитие, с което да не можем да се справим, независимо от неговия мащаб и сложност“, разказва Алекси Калев, управител на BLM

Godsmack изнесоха първия си концерт в София снощи в препълнената „Арена Армеец“. Групата свири близо два часа и показа защо е толкова обичана и чакана в България. „Вие сте велики. Това е най-якото ни шоу от цялото турне. Със сигурност ще се върнем“, заяви вокалът Съли Ерна.

Bulgarian Live Music подготвят нови музикални събития, които съвсем скоро ще бъдат обявени.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!