Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Истинските истории на най-ужасяващите убийци в света и романи, „написани с кръв“ по CBS Reality през април

Представяме ви анонси за акцентитe и премиерите през април 2019 по канал CBS Reality. Най-злите убийци в света Сезон 3 - ПРЕМИЕРА Всяк...

Представяме ви анонси за акцентитe и премиерите през април 2019 по канал CBS Reality.

Най-злите убийци в света
Сезон 3 - ПРЕМИЕРА
Всяка делнична вечер в 22:00 ч. от 15ти април до 10ти  май, с повторение на двоен епизод през уикендите в 22:50 ч.


“Най-злите убийци в света” представя завладяващите действителни истории на най-ужасяващите и масови убийци в света. От Фред и Роуз Уест през Ед Джийн – Клоунът-убиец, до Канибала от Милуоки, всеки епизод се фокусира върху един прочут убиец, като показва автентични разкази от първо лице за тяхното поведение – от детективите, разследвали случая, през репортерите-журналисти до роднините, а понякога и оцелелите жертви. Заедно с експертите-анализатори на сериала, тези криминолози, криминални репортери и психолози проучват как жестоките убийци са успели да превземат заглавията на националната и международната преса и защо те продължават да будят страх и интерес в очите на обществото.

Написано с кръв
Оригинална продукция на CBS Reality
Сезон 2 - ПРЕМИЕРА

Всеки уикенд в 22:00 от 27ми април до 12ти май, с повторение всеки делничен ден в 23:40 от 6ти до 13ти май


“Написано с кръв” свързва фактите с белетристиката в срещите на автора на бестселър-трилъри Саймън Тойн с известни успешни автори на криминални романи. В този нов сезон на поредицата  някои от най-добрите писатели в света на кпиминалната литература изследват приликите между своята работа и мрачните реалности на истинската престъпност. Шестте включени автори се срещат със Саймън Тойн, за да проучат истински случаи, изключително близки до описаните в творбите им. При някои от тях описаният случай се окзва твърде близък до реалния, при други се открояват всички отличители белези на художествената фикция, а има и такива, които се оказват дори по-странни и по-шокиращи от всичко, което пrсателите беха могли да си представят.
Авторите, включени в новия сезон, са Клеър Макинтош („Игра на лъжи“), Тес Герритсън (Body Double), Мейсън Крос („Сезонът на убийствата“ – поредицата с Картър Блейк), Софи Хана („Мистерията с трите четвърти“ от поредицата „Загадките на Еркюл Поаро“), Питър Робинсън (поредицата романи за инспектор Банкс) и Карин Слотър („Красиви момичета“). 

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!