Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Сълзи от радост и тъга във втори епизод на „Гласът на България“ по bTV

В неделя вечер познат на зрителите актьор ще разсмее до сълзи треньорите Нова порция уникални гласове и вълнуващи лични истории очакват ...

В неделя вечер познат на зрителите актьор ще разсмее до сълзи треньорите

Нова порция уникални гласове и вълнуващи лични истории очакват феновете на най-успешното музикално шоу у нас „Гласът на България“ във втори епизод на предаването на 3 март, неделя, от 20.00 часа. След рекордно силния старт на новия сезон, който събра над 1 440 000 милиона зрители пред малкия екран на 24 февруари, второто издание на кастингите на тъмно в „Гласът на България“ обещава още по-вълнуващи срещи с таланти.

Един от най-емоционалните треньори в „Гласът на България“ Камелия ще се развълнува дълбоко, след като неочаквано провокиран спомен изплува от миналото. Кой и с какво разплаква Камелия и кой от треньорите ще се опита да я утеши пръв – ще стане ясно в новия епизод на „Гласът на България“ в неделя.

Втори опит на сцената на шоуто ще направи младо момиче, което се готви да впечатли треньорите и да види така мечтаните от всички обърнати столове. Участник ще влезе в кастингите на тъмно с надеждата да промени живота си и да получи нов шанс след тежка лична трагедия, сполетяла семейството му. Познат на зрителите актьор ще разсмее до сълзи треньорите, пред които ще разкрие не само гласовите си данни, но и прекрасното си чувство за хумор, благодарение на което изпълнението му ще бъде оценено като достойно за стендъп комеди жанра. Забавният талант ще се появи в бекстейджа на шоуто с известна актриса.

Онлайн потребителите могат да проследят пътя на талантите към голямата сцена и техните лични истории благодарение на ексклузивното дигитално съдържание на сайта https://glasat.btv.bg/.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!