Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Гена Трайкова отвежда зрителите на bTV в „Долината на успеха“ с нова рубрика в „120 минути“

Журналистът и главен редактор на bTV Новините разказва вдъхновяващите истории на успеха на българи у нас и зад граница История за преодол...

Журналистът и главен редактор на bTV Новините разказва вдъхновяващите истории на успеха на българи у нас и зад граница
История за преодоляването на всички препятствия с неугасваща вяра в успеха на собствените идеи и умения ще видят зрителите на „120 минути“ тази неделя. Неин автор е журналистът, продуцент и главен редактор на bTV Новините Гена Трайкова. Историята поставя началото на нова вдъхновяваща поредица „Долината на успеха“, която ще се излъчва в най-гледаното обзорно актуално предаване в българския ефир.

В рубриката на Гена Трайкова зрителите на bTV ще се срещнат с българи, успели и признати в своята сфера на дейност у нас и по света. Преодоляването на трудностите и несекващият оптимизъм до голяма степен обобщават житейските истории на героите в поредицата.

В първото издание на рубриката тази неделя Гена Трайкова ще представи история, която разказва за риска като възможност, за дългия път от тютюневата нива у нас до Силициевата долина и за сбъдването на американската мечта по български. Зрителите на bTV ще се срещнат с една млада, упорита и амбициозна българка, която въпреки трудностите извоюва изключителни успехи зад граница и продължава да поддържа жива връзката с родината.
Още в „120 минути“ на 24 март:
Тази неделя в предаването зрителите ще се запознаят и със сценаристите и режисьори на документалния филм „Дворците на народа“ - Борис Мисирков и Георги Богданов. Пред Светослав Иванов двамата автори ще разкажат за пътешествието си из кулоарите на Двореца на федерацията в Белград, Московския държавен университет,  Двореца на републиката в Берлин, Народния дворец на културата в София и Двореца на народа в Букурещ, в търсене на скритите им тайни.
Специално пред зрителите на „120 минути“ ще говори и Крейг Оливър - директорът на комуникациите на бившия премиер Дейвид Камерън, който инициира Брекзит - за грешките, допуснати при референдума.
За демографските проблеми в страната и инициативата на ДНК „Направи го сега“ думата ще имат очакващата най-щастливото събитие в живота си Петя Дикова и доц. Георги Бърдаров.
В „Главната роля“ тази неделя е певицата, която за трета поредна година е треньор в най-гледания риалити формат „Гласът на България“ - Камелия.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!