Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Уникални родопски специалитети в новия епизод на “Кошмари в кухнята”

Шеф Манчев се изправя лице в лице със собственик на ресторант. Готов ли е управителят на заведението да приеме критиките, за да спаси бизн...

Шеф Манчев се изправя лице в лице със собственик на ресторант. Готов ли е управителят на заведението да приеме критиките, за да спаси бизнеса си - проследете в новия епизод на „Кошмари в кухнята“ този петък от 21.00 ч. само по NOVA.
Първият хотел, построен в Рудозем, е собственост на машинен инженер и съпругата му - бивша медицинска сестра, която активно помага на всички фронтове. Ресторант „Викторио“ радва своите клиенти почти 12 години, но постепенно стига до задънена улица и се нуждае от спешна помощ.
Шеф Манчев е в шок от качеството на храната. В менюто предлаганите ястия са нетипични за региона, работи се със замразени продукти, а поръчките достигат до клиентите след безкрайно чакане. Десертът на заведението успява да остави шеф Манчев безмълвен. Критиките му обаче не действат по същия начин на управителя и двамата влизат в тежък сблъсък.
Ще успее ли кулинарният експерт да запали отново огъня в ресторант „Викторио“ - вижте в новия епизод на “Кошмари в кухнята” от 21.00 ч. само по NOVA.
Ако искате шеф Манчев да помогне и на Вас, запишете се за участие в новия сезон на “Кошмари в кухнята” на имейл koshmari@ntv.bg

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!