Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Баща преби дъщеря си и я провеси през балкон във Варна

Момичето е в болница с травми по главата и счупен нос Фрапиращ случай на домашно насилие над дете във Варна. 14-годишно момиче е в болница...

Момичето е в болница с травми по главата и счупен нос

Фрапиращ случай на домашно насилие над дете във Варна. 14-годишно момиче е в болница с травми по главата, на гръдния кош и счупен нос след побой от баща му. Състоянието на детето е стабилно. Сигналът за посегателството е подаден от майката на пострадалата.

Мъжът, срещу когото и преди са подавани сигнали за насилие, е задържан.

Момичето попада в детската хирургия, след като не само е бита, но е и провесена през балкона от петия етаж в дома на баща си. Майката Ирина Янкова разбира какво се е случило с дъщеря й след разговор с полицията и лекарите.

„Съобщиха ми, че детето е много зверски пребито и има отоци и синини по цялото тяло и най-вече по главата”, каза майката за NOVA.

През февруари детето, което живее с майка си в Сливен, помолило да отиде при баща си във Варна. Момичето твърдяло, че баща й се е променил. Спокойният им съвместен живот обаче продължил само месец. Скандал заради уроци довел до побоя. Такова поведение от страна на бащата било ежедневие преди, твърди вече бившата му съпруга и майка на пребитотот дете. Тя търси помощ от полицията, когато мъжът провесва и нея през балкона.

Новините на TBC - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!