Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Актуално:

latest

Диана Димитрова: Д-р Огнянова преминава през всякакви катаклизми в „Откраднат живот”

Не пропускайте „Откраднат живот: Любовта лекува“ от вторник до четвъртък в 20.00 ч. по NOVA „В този сезон д-р Огнянова ще трябва да поми...

Не пропускайте „Откраднат живот: Любовта лекува“ от вторник до четвъртък в 20.00 ч. по NOVA

„В този сезон д-р Огнянова ще трябва да помисли за себе си и за „мълчанието си”. Този персонаж мина през всякакви катаклизми. От аборт, изнасилване, раздяла точно преди сватбата с човек, когото обича и не иска да нарани, до сваляне на всички маски, за да стигне до истината, че самата тя не е готова да продължи”, споделя Диана Димитрова за образа си в най-успешния български медицински сериал „Откраднат живот” в интервю с Ваня Сухарова за вестник „24 часа”.

В момента освен в образа на д-р Огнянова зрителите на NOVA я гледат и в криминалната поредица „Дяволското гърло", където е в ролята на Камелия - жената до жестоко убития трафикант на емигранти Каракехайов.

„Тя е изключително крехка и деликатна натура. Разбрахме ще е предизвикателство за мен, защото е достатъчно далечен характер", разказва Диана Димитрова за ролята си в криминалната драма.

„Нямам голяма и малка страст. Имам нужда да се провокирам и преоткривам. В момента сигурно се водя действаща актриса, но не харесвам определението. Работя и по номер пет самостоятелна изложба, но не харесвам и определението „художник", разкрива Диана Димитрова.

Какво още разказва за своя професионален и личен живот Диана Димитрова, четете във вестник „24 часа”.

Не пропускайте „Откраднат живот: Любовта лекува“ от вторник до четвъртък в 20.00 ч. по NOVA.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!