Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

„Карбовски: Втори план“ провокира с нов социален експеримент - „Бабите и Градът"

Колоритни пазителки на традициите ще се сблъскат челно с модерния свят и ще дадат своята присъда в следващите два епизода на „Карбовски: В...

Колоритни пазителки на традициите ще се сблъскат челно с модерния свят и ще дадат своята присъда в следващите два епизода на„Карбовски: Втори план“ на 23 и 30 март в 18 часа по bTV. Екипът на предаването ще акцентира върху една от последните социални тенденции – стремежът за излизане от зоната на комфорт, и ще покаже един провокативен експеримент на станалите известни като „палавите баби” Дешка и Яна от Горно Драглище.

„В новия проект ще изведем баба Дешка и баба Яна от село и ще ги потопим директно в дълбоките води на софийските потайности. За няколко дни в София те ще живеят живота на градските момичета – онези, чиито дни минават в салоните за красота, фитнес залите, естетичните клиники и чиито нощи са пълни с.... изненади. В първа част на този обществен експеримент, гид на бабите в столицата ще бъде - Джулиана Гани. Как ще понесат милите наши родни баби всичко, което се случва на внучките им, ще издържат ли, ще се разбунтуват ли или просто ще се прекръстят…“, коментира Мартин Карбовски предстоящите епизоди.

Дали ще преоткрият своите либерални души, отгледани в село Горно Драглище, или ще се възмутят от големия град – гледайте в събота, 23 март в „Карбовски: Втори план“ от 18 часа по bTV.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!