Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

„Заразно зло: Живот след смъртта“ с премиера по AXN

Мила Йовович се отправя на лов за зомбита в постапокалиптичния свят на екшън-фантастиката "Заразно зло: Живот след смъртта". Фил...

Мила Йовович се отправя на лов за зомбита в постапокалиптичния свят на екшън-фантастиката "Заразно зло: Живот след смъртта". Филмът е продължение на "Заразно зло: Изтребване", а режисьор е създателят на култовата филмова поредица Пол У. С. Андерсън. Той предприема нов смел подход при екранизацията, като вмъква повече ефекти, епични гледки и ужасяващи нови неприятели.
"Заразно зло: Живот след смъртта" е на съвсем различно ниво в сравнение с предходните части – с повече умопомрачаващи каскади и специални визуализации. По думите на продуцента Джеръми Болт: "Филмът е тежко въоръжен, но най-важното е, че е с Мила и тя е във вихъра си в този екшън".
След заканата, която Алис (Мила Йовович) отправя към компанията, отговорна за разпространението на смъртоносния Т-вирус, тя започва да обикаля света, за да търси оцелели хора. Когато влиза в превърнатия в руини Лос Анджелис, Алис попада на затвор, който е обграден отвсякъде със зомбита. Там обаче тя намира и група хора, които са успели да се предпазят от заразяване с Т-вируса и помагат на други оцелели. Алис обединява своите усилия с тях, за да пребори заразното зло.

9 март, събота, 21:55.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!