Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

„Заразно зло: Възмездие“ с премиера по AXN

„Заразно зло“ отдавна надскочи границите на нишовия жанр “филм по видео игра”, който по правило е интересен единствено за заклетите геймър...

„Заразно зло“ отдавна надскочи границите на нишовия жанр “филм по видео игра”, който по правило е интересен единствено за заклетите геймъри и се превърна в един от най-успешните съвременни екшън франчайзи.

Основната секси мацка в сценарната схема отново е Мила Йовович, която влиза в ролята на обърканата относно собствената си идентичност, но неумолимо смъртоносна Алис. Въпросната, за пети пореден път, е ужасно сърдита на бившите си работодатели от корпорация Ъмбрела, които са й интегрирали фалшиви спомени, обръщат бившите й партньори срещу нея и, между другото, се опитват да унищожат живота на родната ни планета с помощта на така наречения Т-вирус. Бидейки последната надежда на човечеството, във „Възмездие“ Алис се захваща да избие максимално количество от зомбираното население на световните мегаполиси Токио, Ню Йорк, Москва и Вашингтон в нов опит да се добере до човека, отговорен за цялата смъртоносна конспирация на Ъмбрела – демоничният Албърт Уескър (Шон Робъртс). Всичко това поставя основите за епичната финална схватка, защото създателите на Заразно зло вече обявиха официално, че следващата, шеста част, ще сложи края на поредицата.

16 март, събота, 22:55.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!