Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

„Шамари в лицето“, „събития в чиния“ и впечатляващи лични примери влизат в битка за последните 7 престилки на MasterChef - на 4 март, 21:00 часа, по bTV

На 4 март от 21:00 часа по bTV, в последния ден от кастингите за приключението MasterChef 5, Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef ...

На 4 март от 21:00 часа по bTV, в последния ден от кастингите за приключението MasterChef 5, Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще раздадат останалите 7 престилки на най-убедителните хоби-кулинари. Топ професионалистите ще търсят класа, култура, елегантност и перфектен вкус във всяко ястие. Само „събитията в чиния“ ще получат шанса да се борят за голямата награда от 100 000 лева и престижната титла MasterChef на България.
Фармацевт, завършила нутриционизъм в Милано ще поднесе на журито веган ястие, американец, избрал България за свой дом ще сервира „намахани“ бирени чушчици, а хоби – водолаз ще се опита да защити тезата, че единственото нещо, което прави храната вкусна, е любовта. Бивш ръгбист ще покаже що е то „груба игра за интелигентни хора“ и в кухнята, а дама с впечатляваща история за силата на образованието, ще покаже, че най-голямото постижение е да се конкурираш „в играта на можещите“.
Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще определят някои ястия като „шамар в лицето“ и неприемливи за нивото на MasterChef. Те ще бъдат безкомпромисни към полуфабрикати, изкуствени оцветители и неглижирането на качествените български продукти за сметка на замразени чуждестранни алтернативи. Но други хоби-готвачи ще ги „спечелят“ с изобретателност и нов прочит на класически рецепти като „ризото от ечемик“, амбициозна вариация на торта „Павлова“ и перфектен гъши дроб с изкусителна гарнитура. 
Как би изглеждал Chef Токев в кожени баварски панталони, какво означава „дестинге“ на пловдивски и ще запее ли Chef Силвена Роу в най-голямата кухня на България? Защо готварската куртка е свята, как се нарича мъж, който готви вкусно и сочно и кой е езикът, който Chef Михалчев изучава в компанията на близък приятел, зрителите ще видят на 4 март, точно в 21:00 часа в MasterChef по bTV.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!