Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Днес в "Майка": Зейнеп се събужда след операцията и разбира, че е инвалид, Али признава пред Зейнеп, че е влюбен в нея, Дуру чува признанието му (26-и март)

Прочетете какво ще се случи днес (26-и март) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 20:00 до 21:00 ча...

Прочетете какво ще се случи днес (26-и март) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 20:00 до 21:00 часа по bTV!

Синан е добре след катастрофата. Зейнеп обаче, въпреки операцията, няма да може да ходи. Лекарите съобщават на близките ѝ, че ще трябва да я опрерират с риск за живота ѝ и че след тази операция или ще умре, или ще проходи, или ще остане инвалид за цял живот.

Въпреки риска Зейнеп се съгласява да я оперират.

Хазяинът на Шуле се появява на вратата ѝ и ѝ казва, че трябва да напуснат апартамента, защото е имало оплакване от съседите - не спирало да се крещи и чупи.

Зейнеп моли Гьонюл да я хване за ръката. Казва ѝ, че нищо не усеща.

Дуру отива в болницата при Зейнеп. На вратата чува как Али ѝ се обяснява в любов и решава да ги остави.

Зейнеп иска да види Турна преди операцията. Гьонюл звъни на Шуле и я моли да я доведе. Зейнеп казва на Турна, че ще замине надалеч и може би няма да се върни никога. Трябва да свикне да живее с Шуле. Турна е съсипана и излиза обляна в сълзи навън.

Зейнеп казва на Шуле, че Джахиде и Гьонюл ще се погрижат за нея, Турна и бебето, което ще роди.

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на Новините на TBC във Facebook.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!