Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Дългоочакваният финален сезон на “През прокълнати земи” започва на 25-ти март по AMC

На 25 март в 23.00 ч. по AMC започва „началото на края“ на драматичния сериал в областта на бойните изкуства “През прокълнати земи”. Дълго...

На 25 март в 23.00 ч. по AMC започва „началото на края“ на драматичния сериал в областта на бойните изкуства “През прокълнати земи”. Дългоочакваните последни осем епизода на продукцията ще се излъчват всеки понеделник в 23.00 ч., като последният епизод ще бъде излъчен на 13 май.

В последната част на финалния трети сезон на „През прокълнати земи“ има много истории за разказване. Създателите поставиха героите си в много интересни ситуации, които им дават възможност сега да проникнат по-дълбоко в образите и в света на Прокълнатите земи. Постапокалиптичният свят в "През прокълнати земи" става все по-голям и по-голям. Залогът за всички герои става по-висок, а битките - по-кървави и по-луди от всякога. Пътуването на Съни към Азра върви към своя край,  а сагата се развива към връхната си точка – една епична битка, която ще сложи край на всички битки.

"През прокълнати земи" предлага на своите зрители един богат на митология принос към класическото хонгконгско екшън кино и филмите с бойни изкуства. Това е сериал с ретро-футуристична концепция, който включва азиатски фюжън и стиймпънк, предлага комбинацията от източни бойни изкуства и динамичните футуристични елементи, стари и класически стилове, добре преплетени с футуристична технология.

От страна на AMC Studios “През прокълнати земи” е дело на изпълнителните продуценти, шоурънъри и сценаристи Алфред Гоф и Майлс Милър и на изпълнителните продуценти – носители на наградата „Оскар“ – Стейси Шер и Майкъл Шамберг, заедно с Дейвид Добкин, Стивън Фънг, Майкъл Тейлър, Карен Ричардс, Пако Кабезас и главната фигура в сериала Дениъл Ву. Актьорският състав включва Дениъл Ву (Съни), Ник Фрост (Бейжи), Арамис Найт (Ем Кей), Емили Бийчъм (Вдовицата), Орла Брейди (Лидия), Али Йоанидис (Тилда), Лорен Тусен (Кресида), Шърман Огъстъс (Муун), Бабу Сисей (Пилгрим), Ела-Рей Смит (Никс) и Люис Тан (Гай).

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!