Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Днес в "Майка": Дуру казва на Зейнеп, че Синан е влюбен в нея, Сарп е бесен и разкрива пред Али, че Дуру го харесва, Шуле и Мелек отиват при Дженгиз (22-и март)

Прочетете какво ще се случи днес (22-и март) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 20:00 до 21:00 ча...

Прочетете какво ще се случи днес (22-и март) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 20:00 до 21:00 часа по bTV!

Шуле отново звъни на Дженгиз. Той ѝ казва адреса, където е отседнал.

Дуру казва на Зейнеп, че комисар Синан е влюбен в нея. Зейнеп ѝ отвръща, че за момента единственото важно нещо е Турна.

Зейнеп звъни на Али пред Синан и го моли да отиде да апартамента на Шуле и да види какво става с Турна. Той ѝ обещава, а Синан ревнува.

Шуле и Мелек отиват в дома на майката на Дженгиз. Тя го ревнува от нея, без да знае, че го е родила. Дженгиз отново бие Шуле пред очите на Мелек и майка си. Мелек се отделя в кухнята и започва да пише в дневника си нещата, които обича най-много.

Зейнеп разбира от Али, че Шуле и Мелек не са в апартамента. Зейнеп се чуди да не би Дженгиз да им е направил нещо.

Шуле моли Дженгиз да спре да я бие, защото е бременна. Той не вярва, че е от него.

Появява се клиент в дома на майката на Дженгиз и той го пребива пред очите на всички.

Дуру се среща със Сарп и прекратява отношенията си с него. Сарп отива в редакцията при Али и му разказва, че заради него Дуру го е оставила и че е влюбена в него. Али не може да повярва на чутото.

Дженгиз иска от Шуле да звънне на Зейнеп, но тя отказва. Тогава Дженгиз взима въже и води Мелек до една дърво...

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!