Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Актуално:

latest

Мия и Филип стават опасно близки в новия епизод на „Дяволското гърло“ от 22.00 ч. по NOVA

Историята в „Дяволското гърло“ става все по-заплетена, а разследването все още е в задънена улица. Намереното дете става причина за нови у...

Историята в „Дяволското гърло“ става все по-заплетена, а разследването все още е в задънена улица. Намереното дете става причина за нови ужасяващи разкрития. Мия тръгва в неочаквана посока, но дали Филип ще се довери на нейния инстинкт или ще застане на страната на баща си – предстои да разберем съвсем скоро.

Асен отново ще се включи в разследването, за да помогне там където е най-силен… в гората. Нова следа ще ги отведе до нови улики и пчелар особняк, който живее сам в гората. Какво ще открият в дома му и ще успеят ли този път разследващите да се доближат до убиеца и неговия мотив?

Диана ще трябва да последва Лазар в пещерата „Дяволското гърло“, ако иска да върне медальона си. Там ще усети мистичното и страховито въздействие на пещерата, но дали желанието й да си върне любимата вещ няма да постави живота й в смъртна опасност?

Филип ще вземе трудно решение, а двамата с Мия ще попаднат в ситуация, която заплашва да усложни и разследването, и отношенията им. Докъде ще стигнат двамата и какво ще се случи с Диана – не пропускайте да видите в новия епизод на криминалната драма „Дяволското гърло“ - този четвъртък от 22.00 ч. по NOVA.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!