Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Рангел потушава медийни скандали, а църквата се отрича от отец Григорий – на 22 март в „Столичани в повече“ от 21:00 часа по bTV

В петък, 22 март, в 21:00 часа в „Столичани в повече“ по bTV Рангел ще поеме на плещите си последствията от грешките на Спас и Радко. Арес...

В петък, 22 март, в 21:00 часа в „Столичани в повече“ по bTV Рангел ще поеме на плещите си последствията от грешките на Спас и Радко. Арестувани за кражбата на колата на Пацо, те ще предизвикат вниманието не само на полицията и пресата, но и на Калоянов. А това може да се окаже пагубно за сделката с магистралата. Разбира се, Чаканови и Лютови ще подложат „децата“ на семеен съд, от който нама да излязат безнаказани. Оказали се в затруднено положение, 40-годишните мъже ще се обърнат за помощ към кмета.
Докато Рангел, Йордан и Пацо потушават медийни скандали и се опитват да преместят пътя, чиновникът Пепи ще се отдаде на забавления „до смърт“. Забавленията му ще объркат плановете на предприемачите, а кметът отново ще бъде на ръба да се откаже от сделката за милиони. Каква идея ще им „продаде“ секси инспекторката от строителния контрол Вероника срещу „една вечеря“, зрителите ще видят в петък от 21:00 часа в „Столичани в повече“ по bTV.
Напрежението на Рангел ще се отрази и на Гълъбина. Тя ще се почувства обидена и недооценена, въпреки всички жертви в името на семейството. Но всичко има своите граници и тя ще обяви бойкот на мъжа си. Междувременно, Славка ще установи, че секретарската работа може да се окаже опасна и ще преосмисли стратегията си. 
Мутри ще накарат отец Григорий да помоли Светия синод за финансова помощ, но църквата ще се отрече от партньорството с него. За капак, прясно засятата нива ще изгори мистериозно, а търговецът на тор ще си поиска парите. Как ще излезе попът от затрудненото положение.
Какво може да нанесе повече вреди на църквата от турското робство и комунизма, взети заедно? Как „избухват“ чиновниците, когато като вземат пари и колко опасна е „слънчогледовата мафия“  – в петък от 21:00 часа в тринайстия сезон на „Столичани в повече“ по bTV. Феновете на историите от забавната част на нещата, могат да гледат любимата поредица на btvplus.bg и voyo.bg.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!