Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Днес в "Майка": Синан прострелва Дженгиз, Зейнеп и Шуле се съюзяват (20-и март)

Прочетете какво ще се случи днес (20-и март) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 20:00 до 21:00 ча...

Прочетете какво ще се случи днес (20-и март) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 20:00 до 21:00 часа по bTV!

Дженгиз се обажда на Зейнеп и ѝ казва, че Турна е с него и иска откуп от 300 000 турски лири. Зейнеп се съгласява да му ги даде и си уреждат среща.

Зейнеп моли Джахиде за тези пари и тя се съгласява да ѝ ги даде. Шуле също идва в имението и казва на останалите, че дъщеря ѝ е отвлечена от Дженгиз.

Шуле и Зейнеп се съюзяват и отиват да търсят Мелек. Двете посещават публичния дом и разбират за Дилара. Отиват на адреса, но тя вече се е преместила.

По пътя на Шуле ѝ се гади. Зейнеп се усъмнява, че е бременна.

Гьонюл намира адреса на Дилара и звъни на Али да отидат заедно. Заплашват жената и тя им разказва, че Дженгиз и Мелек са били тук допреди няколко часа.

Али известява Синан за всичко. Двамата разбират за срещата на Дженгиз с Шуле и Зейнеп и отиват, за да го хванат.

Шуле и Зейнеп се срещат с Дженгиз в един склад. Синан се намесва и Дженгиз тръгва да бяга. Комисарят прострелва Дженгиз, който се качва в колата и отпрашва с Мелек. Зейнеп е бясна на Синан, че заради него Мелек е още в ръцете на злосторника.

Дженгиз звъни на Зейнеп и ѝ казва, че си е изпуснала шанса и Мелек ще умре.

Вечерта Зейнеп оставя писмо на близките си и тръгва да търси Мелек. Отива в апартамента на Шуле и я разпитва дали знае нещо за миналото на Дженгиз. Вижда, че е пияна и ѝ казва да изпие кафе и да спре да се налива, защото очаква бебе.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!