Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Учителка прави секс с 13-годишен пред друг ученик в класната стая (ВИДЕО)

Омъжена учителка правила секс с 13-годишен в класна стая в Гудиър, Аризона, докато друг ученик ги наблюдавал. Документи, разпространени от п...

Омъжена учителка правила секс с 13-годишен в класна стая в Гудиър, Аризона, докато друг ученик ги наблюдавал. Документи, разпространени от полицията, показват и нецензурираните текстове, които 28-годишната учителка е пращала на момчето. Записи показват също как двамата се опипват, докато другите ученици са заети, пише The Sun, цитиран от “24 часа”.

Твърди се, че Замора първа е започнала разговорите с въпросното момче, като е използвала приложение, с което комуникира с учениците извън работно време. Преди обвинениеята тя сподели, че с 13-годишния са имали интимен контакт поне 4 пъти. “Искам да си с мен в момента. Искам те всеки ден. Ако можех да напусна работата си, за да правя секс с теб цял ден, бих го направила”, гласят част от съобщенията на учителката.

“Искам да те ч**** отново, предишните пъти не бяха достатъчни”, пък отговаря момчето. В два случая Британи шофира до къщата на бабата и дядото на момчето, за да могат двамата да бъдат заедно, докато съпругът й е на риболов.

13-годишният и учителката му си разменят и голи снимки, а аферата им е разкрита от родителите на момчето. Те подават сигнал в полицията и искат обезщетение в размер на 1,9 млн. паунда. Британи е обвинена в сексуален тормоз и я очаква процес: “Няма да оцелея зад решетките”, категорично заявява тя.

 

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!