Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Днес в "Майка": Шуле залага капан на Зейнеп, за да я арестуват отново (13-и март)

Прочетете какво ще се случи днес (13-и март) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 20:00 до 21:00 ча...

Прочетете какво ще се случи днес (13-и март) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 20:00 до 21:00 часа по bTV!

Зейнеп казва на Джахиде, че не иска да я вижда повече и напуска дома ѝ.

Зейнеп отива при Гьонюл и ѝ разказва какво е сторила Джахиде. Гьонюл оправдава адвокатката.

Старата Зейнеп се заклева пред снимката на сина си, че ще разкаже на внучка си, че Гьонюл го е убила.

Синан си обажда на Зейнеп и двамата се срещат в едно кафене. Зейнеп му разказва, че Джахиде не е истинската ѝ майка, а Гьонюл.

Шуле излиза на пазара, а Мелек без да иска удря вратата. Дженгиз излиза и ѝ се скарва. Кара я да му измие цялата кола и детето се намокря.

Шуле се обажда на Зейнеп и ѝ казва да дойде до апартамента ѝ. Зейнеп отива при нея и ѝ казва, че няма дълго да издържат преди отново да започнат да измъчват детето. Шуле гони Зейнеп.

Дженгиз урежда да влезе в нелегалния бизнес, но трябва начален капитал. Той обещава, че ще го намери и отива при Джахиде, която го гони и му казва, че сделката им се разваля, тъй като Зейнеп знае цялата истина.

Дженгиз се прибира бесен и пребива Шуле. Мелек се затваря в стаята си.

На следващия ден Шуле обвинява Мелек, че всичко се случва заради нея. Вечерта двете излизат в парка и Шуле решава да заложи капан на Зейнеп, като я викне при тях и се обади на полицията.

Гьонюл казва на Зейнеп да не отива, защото може да я арестуват отново. Зейнеп отива и разказва всичко на Синан, който прави проверка в апартамента на Шуле, тъй като си притеснява да не би с Мелек да се е случило нещо.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!