Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Днес в "Майка": Зейнеп разбира, че Джахиде е помогнала на Шуле и Дженгиз да вземат обратно Турна, Али прави разкрития за Гьонюл относно влизането ѝ в затвора (12-и март)

Прочетете какво ще се случи днес (12-и март) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 20:00 до 21:00 ча...

Прочетете какво ще се случи днес (12-и март) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 20:00 до 21:00 часа по bTV!

Синан идва при Гьонюл и вижда Зейнеп. Тя му признава, че Турна е вътре и че на следващия ден лично ще я върне в приюта. Комисарят се съгласява.

Гьонюл разбира от Джахиде, че Зейнеп никога не си е имала приятел.

Али прави разкрития относно причина Гьонюл да влезе в затвора.

Дженгиз заплашва Джахиде по-скоро да им върне Мелек.

На сутринта Зейнеп връща Турна в дома за деца. Викат Турна в стаята и тя разбира, че Шуле и Дженгиз са дошли да я вземат. Джахиде е уредила нещата с връщането.

Турна се обажда на Зейнеп и ѝ се оплаква, че Шуле и Дженгиз ще я вземат. Зейнеп веднага тръгва към приюта. Шуле я вижда и ѝ казва в очите, че Джахиде им е помогнала да си вземат Турна обратно. Зейнеп казва на Джахиде, че това никога няма да ѝ го прости.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!