Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Актьорът Васил Драганов от „Столичани в повече“ и „Комиците и приятели“ разкрива душата си пред Меги и Нели в „Търси се“ – тази неделя от 11:00 часа по bTV

Обичаният комедиен актьор Васил Драганов ще бъде гост в следващото издание на ток шоуто „Търси се“  - тази неделя, 10 март, от 11:00 часа ...

Обичаният комедиен актьор Васил Драганов ще бъде гост в следващото издание на ток шоуто „Търси се“  - тази неделя, 10 март, от 11:00 часа по bTV. Водещите Меги и Нели ще разкрият много лични и емоционални моменти от живота му с помоща на най-близките му хора.
Първата изнедада за Васко ще бъде артистът и продуцент на „Столичани в повече“ и „Комиците и приятели“ – Любомир Нейков. Той ще признае, че едно от нещата, за които се възхищава на своя колега е уникалното му умение да запази детето в себе си. Любо ще отправи интересно предизвикателство към Васко, но какво е то, зрителите ще видят в „Търси се“ от 11:00 часа по bTV.
За любовта с актьора и голямата му отдаденост към семейството емоционално ще разкаже неговата съпруга Андрея Драганова. „Той е моята половинка, човекът, на когото разчитам изцяло“, споделя тя. И ще признае, че за Васко семейството е над всичко. Затова полага огромно усилия тя и децата им да се чувствам добре. „Още щом я видях усетих, че тя е моето момиче и я представих на майка ми“, казва пък Васко. Той ще сподели, че толкова много обича Андрея, че напоследък дори е станал доста ревнив към нея.
Какъв е актьорът като баща ще разкажат неговите прекрасни деца – седмокласничката Любов и 5-годишният му син Давид. По какво се различа връзката му с дъщерята и сина – Васко ще разкрие в откровения разговор с Меги и Нели. За невероятните му качества като син ще говори майката на актьора – Люба. „ Още от малък той ми помагаше във всичко и беше много самостоятелен. Колебаеше се дали да стане художник или актьор, но накрая избра актьорството“, споделя Люба.
За голямото си приятелство с Васко и партньорството си на сцената ще разкажат неговите колеги от Народния театър „Иван Вазов“ – Христо Терзиев и Павел Иванов. „Често пъти е много уморен от много ангажименти, но винаги играе на 100 процента. Обича да ни кани на гости в дома си, защото Васко е голям домошар и обожава времето прекарано със семейството си.“, споделят актьорите.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!