Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Днес в "Майка": Шуле започва да се държи зле с Мелек, Мелек бяга, за да отиде на свиждане на Зейнеп в затвора (06-и март)

Прочетете какво ще се случи тази вечер (06-и март) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 20:00 до 21...

Прочетете какво ще се случи тази вечер (06-и март) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 20:00 до 21:00 часа по bTV!

Гамзе получава съобщение, че на следващия ден ги чакат в клиниката с Мерт, за да им дадат ДНК-теста.

Инспекторът се обажда на Шуле и иска да знае адреса им с Мелек, за да ги посети заедно с психоложката. Шуле му обещава, че на другия ден ще му се обади и ще му го каже.

Охраната носи храна на Мелек и ѝ пали печката в стаята, за да не ѝ е студено.

Гьонюл научава, че няма познати в затвора, които да защитят Зейнеп. Питат я дали не иска да вкара някой нарочно, за да наблюдава ситуацията с дъщеря ѝ. Гьонюл отказва да направи такова нещо. Свекърва ѝ чува разговора.

Шуле преспива с Неджми и отива до контейнера, за да даде храна на просяка, който ѝ е помогнал да се скрие.

На сутринта Шуле се събужда от гадене. Разплаква се пред Мелек, че вече ѝ е писнало да живее.

Дженгиз не е доволен от новата проститутка, която му носи пари. Казва ѝ, че Шуле му е изкарвала пет пъти повече от нея.

Инспекторът отново се обажда на Шуле и иска да знае адреса. Тя се принуждава да отиде при Неджми и да поиска помощ от него - да каже, че двете с Мелек живеят при него и съпругата му.

Докторът казва на Гамзе и Мерт, че детето е било напълно здраво и че Мерт е неговият баща. Гамзе е бясна на Мерт и си тръгва.

Инспекторът се хваща на лъжата, че Шуле и Мелек живеят при Неджми и жена му. Мелек пък успява да заблуди психоложката, че всичко е наред и живее добре. Разбира от нея подробности относно свижданията в затвора.

Шуле се връща в съборетината с Мелек и я обвинява, че заради нея Дженгиз я е напуснал. Качва я на горното леглото, за да не може да слезе и я предупреждава, че отсега нататък ще я възпитава с методите на Дженгиз.

Когато Шуле заспива, Мелек се обажда на Гьонюл и се уговаря с нея да се срещнат и отидат заедно при Зейнеп на свиждане. Гьонюл ѝ обяснява как да стигне до нея.

Гьонюл приготвя храна за Зейнеп, но ѝ става лошо и припада. Потича кръв от носа ѝ.

Шуле се събужда и не намира Мелек в леглото...

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!