Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Днес в "Майка": Мелек отново заживява в мизерия заради Шуле, която се принуждава да се върне при мутрата. Една от затворничките бута Зейнеп и тя си удря главата (05-и март)

Прочетете какво ще се случи тази вечер (05-и март) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 20:00 до 21...

Прочетете какво ще се случи тази вечер (05-и март) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 20:00 до 21:00 часа по bTV!

Мелек мисли, че ще се види със Зейнеп, но когато влиза в стаята в участъка, вижда Шуле и се разочарова. Шуле започва да крещи на комисаря да направи така, че Зейнеп да изгние в затвора. Мелек се разплаква.

Когато Мелек и Шуле си тръгват, виждат в коридора Гьонюл. Шуле я напада, а полицаите я удържат.

Джахиде прави всички възможно, за да издейства освобождаването на Зейнеп.

Мелек и Шуле остават на улицата. Шуле звъни на Дженгиз, но той я отхвърля и не иска да я вижда. Шуле се принуждава и отива при мутрата. Предлага му се, а той ѝ дава стая, в която да спят с Мелек.

Затворничките виждат Зейнеп и едната от тях я бута. Зейнеп си удря главата.

Гьонюл отива при Джахиде и я моли да я уведомява за всичко, свързано със Зейнеп. Джахиде се съгласява.

Мерт изпраща букет цветя на Гамзе. Тя ги изхвърля в кофата за боклук. През това време се появява Рамо с друг букет, който Гамзе приема. Мерт ги наблюдава отстрани.

Мелек отново остава сама посред нощите в тъмната и студена стая, докато Шуле забавлява мутрата.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!