Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Днес в "Майка": Гамзе губи бебето заради Мерт, Зейнеп разбира, че Гьонюл е била в затвора, Джахиде започва да подкрепя Зейнеп относно Турна (01-и март)

Прочетете какво ще се случи днес (01-и март) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 20:00 до 21:00 ча...

Прочетете какво ще се случи днес (01-и март) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 20:00 до 21:00 часа по bTV!

Мерт и Гамзе отиват в болницата, за да направят тест за бащинство. Лекарят ги предупреждава, че има опасност, макар и малка, да загуби бебето при извършване на теста. Мерт настоява и Гамзе е принудена да се съгласи.

Синан вика всички журналисти и им показва снимката на Зейнеп Гюнеш, която е отвлякла Турна и е обявена за издирване.

Синан вика Шуле в управлението. Иска да знае за педагога, който е идвал при тях и е разпитвал Мелек, но тя не е дала информация за насилие.

Докато Джахиде и Дуру говорят, Гамзе започва да вика от болка. Откарват я в болницата, където губи бебето.

Когато Мерт идва на вратата им, Джахиде го гони и му казва повече да не е появил в дома им.

Зейнеп получава съобщение с часа и мястото на срещата. Тя казва на Турна, че на другия ден ще заминат надалеч и ще започнат нов живот. Малката се радва.

Али отива при Джахиде и ѝ дава да говори със Зейнеп. Джахиде ѝ казва, че се гордее с нея и че е направила най-доброто за Турна, като я е отвлякла. Зейнеп се радва, че най-накрая Джахиде я подкрепя. След това тя къса документа, който Зейнеп подписа.

Шуле се обажда на Дженгиз и разбира, че е с друга жена. Тя позволява на бармана да я почерпи и след това отиват на хотел. Отказва обаче да спи с него и си тръгва.

Зейнеп разбира, че Гьонюл е била в затвора. Пита я дали баща ѝ е обичал. Гьонюл отвръща, че много.

Шуле отива при Али и му се жалва за живота си. Остава да спри в неговия апартамент.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!