Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Филми от Sundance Film Festival и документални филми по Sundance TV през март

Представяме ви анонси за акцентитe и премиерите през март 2019 по канал Sundance TV. Филми от Sundance Film Festival   LEGION OF B...

Представяме ви анонси за акцентитe и премиерите през март 2019 по канал Sundance TV.

Филми от Sundance Film Festival 

LEGION OF BROTHERS (2017)
Петък, 1-ви март, 23:00 ч.
Режисьор: Грег Баркър


Веднага след атаките от 11 септември 2001 година Съединените американски щати поставиха началото на тайна война срещу Афганистан, разполагайки войски от специалните части, които да нанесат ответен удар. В коалиция с бунтовниците от Северния алианс американските войски се изправиха срещу талибаните и терористичната организация Ал Кайда.

TINY FURNITURE (2010)
Петък, 8-ми март, 23:00 ч.
Режисьор: Лена Дънам


Филм за девойка, завършила неотдавна колеж, която се завръща у дома, опитвайки се да реши какво ще прави с живота си.

NICK NOLTE: NO EXIT (2008)
Петък, 15-ти март, 23:00 ч.
Режисьор: Том Търман


Откровен и необичаен поглед върху живота и работата на актьора Ник Нолти.

A FLASH OF GREEN (AKA AMERICAN PLAYHOUSE: A FLASH OF GREEN) (1984)
Петък, 22-ти март в 23:00 ч.
Режисьор: Александра Шива


Местен репортер се забърква с корумпиран областен управител.

Документални филми 

WARRIORS (2015)
Неделя, 3-ти март в 23:00 ч.
Режисьор: Барни Дъглас


В подножието на връх Кения, младите бойци от племето масаи изненадващо са създали отбор по крикет. В общност, която е силно привързана към традициите и в която гениталното осакатяване на жените е все още важен момент от съзряването, тези млади масаи изразяват недоволството си от неравенството, удряйки топките за крикет из равнините на Кения и мечтаейки за живот извън родното им село. Това е началото на едно пътуване до Англия – родината на крикета. Пътуване, което дава на Воините куража да се противопоставят на своите старейшини с надеждата да сложат край на тази осакатяваща жените практика.

THE WITNESS (2015)
Неделя, 10-ти март в 23:00 ч.
Режисьор: Джеймс Соломон 


Братът на Кити Дженовезе разследва обстоятелствата около нейното убийство, опитвайки се да разбули истината за историята, в която десетки местни хора са станали свидетели на престъплението и не са направили нищо, за да се намесят.

ABOVE AND BEYOND (2014)
Неделя, 17-ти март в 23:00 ч.
Режисьор: Роберта Гросман


През 1948 година група пилоти – участници във Втората световна война, отиват да се бият като доброволци на страната на Израел във Войната за независимост. Като членове на 'Machal' – доброволци от чужбина – този отбор от съмишленици не само обръща хода на войната, предотвратявайки възможното унищожаване на Израел още при създаването му, но полагат и основите на израелските въздушни сили. “Above and Beyond” разказва тяхната история. Първият значим пълнометражен документален филм за чуждестранните пилоти във Войната за независимост “Above and Beyond” включва нови интервюта с пилоти от войната от 1948-ма година, както и интервюта с водещи учени и държавници, сред които Шимон Перес. Филмът разказва една изключителна, малко позната история, оставила отпечатък до наши дни.

PORTRAIT OF WALLY (1984)
Неделя, 24-ти март в 23:00 ч.
Режисьор: Андрю Ший


Историята на открадната от нацистите картина на Егон Шиле „Портрет на Уоли”, открита на стените на Музея на съвременното изкуство през 1997 година, слага началото на историческо съдебно дело, което изправя един срещу друг Районния прокурор на Манхатън, правителството на Съединените американски щати и наследниците на собственик на виенска галерия срещу голям австрийски музей и Музея на съвременното изкуство.

THIS COLD LIFE (2017)
Неделя, 31-ви март в 23:00 ч.
Режисьор: Дарън Ман


“This Cold Life” е един поглед върху колоритните персонажи, които са избрали да живеят в изолацията на най-северното градче в света, където полярните мечки превъзхождат по численост хората.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!