Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Водещата на Новините ON AIR Лилия Мустакова става жури в „Работилница за репортери“

Водещата на Новините ON AIR – Лилия Мустакова, е част от журито на  „Работилница за репортери 2019 - Пътят към дома”. Конкурсът, на който ...

Водещата на Новините ON AIR – Лилия Мустакова, е част от журито на  „Работилница за репортери 2019 - Пътят към дома”. Конкурсът, на който Bulgaria ON AIR е медиен партньор за поредна година, е предназначен за ученици от 9-ти до 12-ти клас, които искат да се докоснат до света на журналистиката. Участниците ще получат 6 задачи - есе, репортаж, представяне/портрет, интервю, анализ и видеорепортаж. Тези от тях, които впечатлят журито, ще спечелят стаж в медия.

„За да може един човек да се развива професионално, той трябва да обича това, което прави. Радвам се, че младите хора имат интерес към журналистиката - това е една много динамична и изключително отговорна сфера, която има нужда от талантливи и вдъхновени репортери. За мен е чест и удоволствие да участвам в „Работилница за репортери“ и да се запозная с талантливите млади хора, които искат да се потопят в сферата на журналистиката“, споделя Лилия Мустакова специално за кандидатите в тазгодишното издание на проекта.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!