Новини

Джордж Клуни и Дженифър Лопес са "Извън контрол" по NOVA

Гледайте хитовата комедия тази вечер от 22.10 ч.

Джордж Клуни се въплъщава в ролята на професионален банков обирджия с повече чар, отколкото здрав разум в комедията "Извън контрол" тази вечер от 22.10 ч. по NOVA. Дженифър Лопес пък влиза в ролята на стриктна федерална полицейска инспекторка, неочаквано оказала се крайна романтичка. Героите във филма на режисьора Стивън Содерберг придават нов смисъл на твърдението "противоположностите се привличат".

Пазителката на закона Карен Сиско (Лопес) е взета за заложник по време на бягството на Джак Фоли (Клуни) от затвора. Джак е обрал безброй банки, без нито веднъж да е използвал оръжие и това, разбира се, го прави особено ценен в очите на нежния пол. Така той може да мине и за добър човек. Карен и Джак се опознават - тя открива, че банковият обирджия е не само галантен джентълмен, но и също като нея обича киното; той пък е изненадан колко леко и приятно може да се общува с една полицайка…

Не пропускайте развръзката в комедията "Извън контрол" тази вечер от 22.10 ч. по NOVA.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!