Новини

Никълъс Кейдж и Анджелина Джоли в най-голямата кражба на коли по NOVA

Гледайте скоростния екшън "Да изчезнеш за 60 секунди" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Никълъс Кейдж и Анджелина Джоли подготвят най-голямата кражба на коли в историята в екшъна "Да изчезнеш за 60 секунди” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Лентата е базирана на едноименния култов хит от 1974 година, но историята е осъвременена и адаптирана от сценариста Скот Розенбърг, който стои зад сценариите на класики като "Въздушен конвой", а режисурата е поверена на създателя на смразяващия кръвта трилър "Калифорния" - Доминик Сена.

Никълъс Кейдж влиза в ролята на легендарния крадец на коли Рандал "Мемфис" Рейнс, който е изоставил стария си занаят, докато не е принуден да зареже спокойния живот, за да спаси по-малкия си брат Кип от гнева на безмилостен мафиот. С невероятна скорост и изумителна дързост Мемфис събира отново стария си екип, в който влизат Анджелина Джоли, Робърт Дювал и Уил Патън, за да извърши най-голямата автомобилна кражба в живота си, за да откупи брат си от мафията…

Не пропускайте развръзката в скоростния екшън "Да изчезнеш за 60 секунди” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!