Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Социалният телевизионен експеримент „Женени от пръв поглед“ стартира тази вечер в ефира на NOVA

Революционният телевизионен експеримент „Женени от пръв поглед”, проследяващ живота на три двойки, събрани от професионални експерти на пр...

Революционният телевизионен експеримент „Женени от пръв поглед”, проследяващ живота на три двойки, събрани от професионални експерти на принципа на matchmaking, стартира тази вечер в ефира на NOVA.  Кои са участниците във втория сезон на вълнуващия експеримент и ще си кажат ли заветното „Да“, не пропускайте да гледате в премиерните епизоди - във вторник и сряда от 22:00 ч.
33-годишна самотна майка от София със собствен онлайн бизнес се включва в експеримента „Женени от пръв поглед“. След неуспешни опити и разочарования, борбената дама, която се грижи сама за прекрасната си дъщеря, решава да сбъдне детската си мечта да бъде булка.
В житейското приключение се включва и 23-годишна поп-фолк изпълнителка от София. След като успява да започне музикална кариера, младата певица прави първата стъпка и към друг блян – здраво и сплотено семейство. Любовта е движещата сила за красавицата и тя силно вярва, че „Женени от пръв поглед“ ще й помогне да намери своята половинка.
Въпреки че съдбата отнема любящият съпруг на 51-годишната треньорка по художествена гимнастика, борбената жена вярва, че може отново да погледне любовта в очите. Топлият и уютен дом и семейното щастие са най-голямата награда за нея. Тя се включва в революционния експеримент, за да открие човек, с когото да споделят живота и пътя си заедно.
Той е амбициозен, 31-годишен финансов консултант, който среща успех в професионалното си развитие, но не и в личен план. Роден в Добрич и израснал в голямо и щастливо семейство, младият мъж не успява до момента да срещне жена, която да споделя ценностите му. След серия неуспешни опити, младият консултант решава да се довери на професионалния подход в избора си и да създаде семейство с помощта на „Женени от пръв поглед“. 
Отговорен, прагматичен и романтичен - това са само част от качествата, които описват профила на следващия участник в социалния експеримент. Той е на 41 години, от София и вярва в любовта и здравото семейство, въпреки лошия си опит в миналото.
„Женени от пръв поглед“ протяга ръка и на 56 годишния консултант по системата за здравословни и безопасни храни, който решава да послуша последния завет на починалата си съпруга да не се отказва от любовта и да си намери партньор.
Как шестимата участници стигат до съдбоносното решение, какви са реакциите на близките им хора и през какви вълненията преминават при подготовка на сватбата? Не пропускайте да проследите във втория сезон на "Женени от пръв поглед" от 26 февруари всеки вторник и сряда от 22.00 ч. само по NOVA.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!