Page Nav

HIDE

Актуално:

latest

Звезден каст с “Великолепната седморка“ в хитовата премиера в неделя по NOVA

Гледайте вълнуващата премиера на римейка на 24 февруари, неделя, от 20.00 ч. Неделя вечерта от 20.00 ч. NOVA ще предложи истинско приклю...

Гледайте вълнуващата премиера на римейка на 24 февруари, неделя, от 20.00 ч.

Неделя вечерта от 20.00 ч. NOVA ще предложи истинско приключение с телевизионната премиера на римейка на уестърн класиката от 1960 г. – “Великолепната седморка“. Звездните актьорски имена Дензъл Уошингтън, Крис Прат, Итън Хоук, Винсънт Д‘Онофрио, И Бьонг Хон, Мануел Гарсия Рулфо и Мартин Сенсмайер се събират, за да влязат в ботушите на седмина разбойници и бегълци, които ще се окажат единствената надежда за жителите на малко градче в Дивия запад. Режисьор на лентата е Антоан Фукуа, създал съвременни класики като “Тренировъчен ден” и “Обратен гард”.

Историята ни пренася в живота на малкото градче Роуз Крийк, което живее в страх от индустриалеца Бартоломю Боуг. Отчаяните му жители, водени от Ема Кълън, наемат седмина разбойници, бегълци, наемници, ловци на глави и комарджии, които да им помогнат да се защитят - Сам Чизълм, Джош Фарадей, Гуднайт Робичоу, Джак Хорн, Били Рокс, Васкез и Червена жътва. Постепенно седемте спасители на града ще осъзнаят, че се бият за нещо много повече от възнаграждението си.

Актьорите Дензъл Уошингтън и Крис Прат са сред първите избрани. Изборът с коя от ролите да привлече Уошингтън е бил лесен, но Фукуа имал известни съмнения коя от тях е най-подходяща за Крис Прат. В крайна сметка той се превъплъщава в образа на Джош Фарадей. Конят, който той язди във “Великолепната седморка“, е същият от снимките на носителя на шест номинации филм “Боен кон“.

Не пропускайте да станете част от филмовото приключение “Великолепната седморка“ на 24 февруари, неделя, от 20.00 ч. по NOVA.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!